Jobb & mer jobb

Nu händer det saker och ting på jobbet, det börjar märkas av att semestertiderna närmar sig och att det är mycket att göra framöver, kul för min del eftersom det inte blir så mycket kallskänk nu i sommar utan det blir städning, varmkök och servering och nästa vecka ska jag även dammsuga och rengöra poolen så att vi kan öppna den för säsongen.. Omväxling förnöjer..

Idag är jag riktigt trött, man märker verkligen av vad två veckors semester gör med kroppen,
men iför sig så har jag jobbat tre långa och stressiga dagar i rad varav igår så var jag 15 h på jobbet..
Nu ikväll blir det lite tv tittande om man orkar hålla sig vaken och sedan natt dags, imorgon är jag ledig så jag har tänkt att ha lite sovmorgon sedan bär det av till Maxi för att handla och fylla upp frys och kyl igen..

/L

About Author

Leave a Reply