Tiden går fort när man har roligt

Som sagt så rinner tiden iväg och idag är det Eines födelsedag.
Vi skulle ha gått på Picasso musét idag men både Gunilla och Frida mådde inte så bra idag efter gårdagens middag. Förmodligen var det något skumt med räkorna eller musslorna i paellan de åt. Vi får hoppas att det inte var allt för allvarligt och att de mår bättre snart.

Så vad har vi haft för oss. Jo, förutom fotbollen i Lördags så har vi tittat på marknad, varit på saluhallen, åkt turistbuss och igår så var jag och Daniel ute på havet och åkte båt. Daniel fick även prova på fiskelyckan men det nappade inte. Sen så har vi gått omkring en hel del och tittat på tjurfäktningsarenan och i parker.
Vi har ännu inte badat i havet men ett par dopp i poolen har det blivit 🙂

Nu får det vara bra, återkommer med en uppdatering senare ikväll eller under morgon dagen, nu ska vi ut på nya äventyr.

/L

About Author

Leave a Reply