Pigg tjej

Idag har Adina varit vaken i stort sett hela dagen, när hon väl somnat och man ska lägga ner henne har det inte tagit lång stund innan hon vaknat och varit klar vaken igen. Och så har vi gjort samma sak om och om igen.
Men jag tror att det är magen som är boven i det hela och att hon inte riktigt kan slappna av. Så förhoppningsvis kommer hon sova bra i natt så vi också får sova.

Så med andra ord har det inte hunnits med knappt något alls idag förutom det nödvändigaste. Men det är bara att vänja sig, har märkt att det inte är någon idé att planera vad man ska hinna göra under en dag utan ta det som det kommer och vara glad om man hinner göra något av det man hade tänkt sig.

Nehe, har blandat ihop negerbollsmet så ska nog slänga i mig lite så man kan få lite ny energi så man orkar med natten 🙂

/L

About Author

Leave a Reply