Sömntuta

Igår så somnade  ju Adina lite väl sent på eftermiddagen (klockan var runt halv fyra)
och som tur var så var det inte för natten utan hon vaknade strax efter klockan sex och var vaken en stund och åt lite mer mat, sen vid åttatiden slocknade hon igen.
Jag var orolig att det skulle bli en tidig morgon men hon behagade sova ända till halv sju.
Så det var ungefär vanlig tid så då blev det en ordentlig natts sömn även för min del.
Med undantag för två gånger då hon vaknade av att hon tappat nappen och en gång för att hon skulle äta.

Idag så har hon sovit riktigt bra och mycket. Det är rätt skönt att hon sover så mycket på dagarna men ibland så blir man rätt rastlös.
Det är ju ingen idé att påbörja något som inte går av avsluta mitt i eftersom man aldrig vet hur länge hon sover. Men det är nog dags att baka lite någon dag snart.
Jag vill gärna prova cupcakes formarna snart som jag fick i julklapp.
Ska även hitta något recept på några som verkar smaskiga. Sen så ska det bakas lite annat också. Det börjar eka i kakfrysen så det är på tiden att jag börjar fylla upp den igen 🙂

Idag så var jag, Adina och Buster med Pernilla och Leon ut till deras hus en stund och tittade till där och fikade samt så fick vovvarna skutta av sig lite.
Och som vanligt när vi ska åka hemåt så vill Buster inte hoppa in i bilen.
Jag behövde inte lyfta in honom (som vi måste göra ibland) utan tillslut förstod han att han skulle in i bilen. Men förstår honom lite, det är ju inget kul att åka ifrån något ställe där man får vara lös och skutta omkring i det fria.

Nu har A somnat och klockan är inte mer än sex. Ska nog ta tag i middagsdisken och passa på att njuta en stund framför tv:n innan det är läggdags.
Trevlig Tisdagskväll!

/L

About Author

Leave a Reply