Sammanfattning

Nu var det mycket som ska kommas ihåg vad vi har haft för oss den sista veckan.
Vi åkte ju ner till Kalmar i Onsdags och när vi kom ner så var det fint väder så vi passade på att ta ut en filt och det blev premiär för Adina att krypa runt i gräset.
Först kände hon lite men sen satte hon fart och kröp precis överallt, sen kom hon på att man kan jaga Buster och hon snabbt efter men Buster var snabbare och kom undan innan hon kom ifatt honom så hon inte hade en chans att rycka tag i hans svans.
Sen så var det även spännande att rycka upp blommor och gräs och självklart skulle det provsmakas men jag var inte lika imponerad av att plocka grässtrån och blommor ifrån hennes mun. Men hon verkade trivas och allt måste ju inspekteras.

Sen på Torsdagen (Kristihimmel) så var det som vanligt långpromenad för de med friska och starka ben och D hade tänkt att gå iår men kom på i sista stund att han inte skulle med ändå sen. Han skyllde på att han inte hade ordentliga skor och skulle få ont i fötterna.
Själv så har jag inte gjort mycket alls. Min förkylning verkar inte vilja ge med sig så jag passade på att vila mig när A sov men det borde gå över snart, är nu inne på tredje veckan så det ska väl ge med sig snart.

I Söndags när vi skulle hem så var det inte mycket trafik alls tills vi kom till Söderköping där kön ringlade sig lång, överdriver inte om det var 1 mil kö och bara krypkörning.
Så sista biten hem tog väldigt lång tid, men vi kom hem till slut och det är huvudsaken.

Idag har jag och Adina varit iväg på äventyr med gammelmormor.
Först skulle hon på läkarbesök och sedan blev det en sväng till affären innan vi åkte hem igen.
Sen idag så har jag även varit och bytt babymonitorn, de började ge med sig lite nu och eftersom det var ett års garanti på dem så var det inte mer än rätt att vi fick nya.
Så nu kan hon somna sött till vaggvisorna igen utan att det bryts mitt i. 🙂

/L

Kristi_Halltorp_2013

About Author

Leave a Reply