Hemma igen (söndag)

Nu har vi precis packat ur bilen och burit upp alla saker, det såg ut som kriget här hemma efter att katterna har levt loppan ensamma en hel helg så det första Linda gjorde var att ta fram dammsugaren.

Haha, jag tror att stackars Adina var trött, vi hann inte ens komma ut på e22an innan hon somnade, för er som inte vet så tar den sträckan knappt fem minuter att köra, sen sov hon hela vägen hem så det var skönt.

Att åka från ett nästan snöfritt Kalmar och komma hem till ungefär en halv meter snö var ju inte så kul, men det är ju bara att bita ihop för det smälter väl bort någon gång inom en snar framtid får vi hoppas på.

Nu i eftermiddag och ikväll ska vi väl inte göra så mycket, Adina ska äta om en stund och sen är det dags för henne att bada och sen sova, vi ska packa upp allting och förbereda oss för ytterligare en arbetsvecka för att sen avrunda kvällen med lite tv-tittande.

Tack alla för en trevlig helg!

/D

image

image

image

About Author

Leave a Reply