Påskfirande i Kalmar

I Lördags hämtade vi hyrbilen på macken åkte hem och packade in väskorna i bilen, för att sedan bege oss neråt till Daniels föräldrar.
Det var knappt så att vår stora väska fick plats i bagageutrummet, det är inte klokt hur små bagageutrymmena är på nya små bilar.
Men vi fick ialla fall plats med våra grejor, bara man packar  rätt så löser det sig.
På vägen ner så stannade vi till vid Timmernabbens karamellfabrik och handlade gott godis, det har blivit ett måste nu de senaste gångerna,
choklad och brända mandlar det är mumsigt det.

Söndag Påskdagen
Då var det dags för släkten att samlas och äta god mat och umgås.
Som vanligt var man nyfiken på vad Gunilla ( Daniels mamma) hade hittat på för god & fin mat denna gång.
Till förrätt blev det sillterrin, jag som inte blivit vuxen än är ju lite kräsen med viss mat så det blev baconterrin för min del.
Men så gott det var, måste verkligen berömma Gunilla som är så flitig och duktig med att hitta på nya rätter till varje gång.
Till huvudrätt blev det fläskytterfilé med klyftpotatis & Whiskeysås och till efterrätt blev det frusen cheesecake som jag bakat.

Senare på kvällen när gästerna åkt hem så gick vi till Daniels gamla kompis Erik och hälsade på, vi satt och pratade halva natten om allt möjligt.

Idag så åkte vi hem till Norrköping igen och passa på att storhandla innan bilen skulle lämnas tillbaka till macken igen. Så nu har vi laddat upp både kyl & frys med mat.
Kvällen finns i bilder här nedanför.
/L

About Author

Leave a Reply