Ny leksak

Såg nu att det var ett tag sen jag eller Daniel var inne på sidan, då kan jag uppdatera lite..
Självklart har Daniel varit på shoppinghumör igen, känns som det är han som shoppar mer än vad jag gör. Hmm brukar det inte vara vi tjejer som shoppar och killarna som klagar på att vi shoppar alldeles för mycket och onödigt?!
Aja, det blev i alla fall en ny liten dator, en sån där Asus Eee Pc 900.
Jag var emot det köpet först måste jag erkänna eftersom vi redan har typ 4 eller 5 datorer här hemma men när jag väl fick se den lilla “söta” datorn så kunde inte heller jag motstå den.
Nu ångrar jag inte att det blev en dator till, dessutom är ju den så liten och smidig, den bärbara datorn är stor och klumpig om man ska jämnföra. Den kommer nog få följa med på våra äventyr och resor..
För att ni ska se storleksskillnaden så la jag upp en bild med den gamla också som har en skärm på 14.1″ och den känns stor och klumpig nu 😉
Den lilla nya har ju en skärm på 8,9″ så det är lite skillnad…

/Linda

About Author

Leave a Reply