Rån vid Hageby centrum

Imorse när jag vaknat till och gjort mig redo så gick jag till trafikskolan och skulle ha körlektion,
Det var som vanligt jag hoppade in i bilen och vi började åka iväg, precis runt hörnet så står det några människor och tittar på någonting som ligger mitt i vägen jag såg inte riktigt vad det var och undrade förstås varför de stod och stirrade på två svarta saker som låg mitt i vägen, jag tänkte varför flyttar de inte på det för så man kan åka förbi, jag åkte in på en parkering och runt den för att komma förbi eftersom det inte var någon mening med att vänta på att de skulle göra något åt saken.
Jag fortsätter att köra och längre fram vid Hagebyskolan ungefär står det massor med folk och flera stycken polisbilar, både jag och körläraren sa, undra vad som hänt nu, det får vi väl läsa om i nt i morgon, inget mer med det vi åkte vidare in mot stan och jag körde på..

Senare får körläraren ett samtal från trafikskolan som säger att det har varit ett värdetransport rån på hagebycentrum och att larmet gått så ingen fick lämna lokalen, allt folk som befann sig inne i köpcentret fick lämna allt och gå därifrån så att polisen kunde börja med att utreda platsen och under hela dagen har det varit polisbilar som snurrat runt i området, jag läste nyss på nt.se (Norrköpingstidningar) att de nu har gripit en man som de tror kan vara gärningsmannen. Det är ju positivt!
Och jag såg även på nätet att de två svarta sakerna som jag såg mitt på vägen var själva “pengabehållarna” vet inte vad det kallas för..
Obehagligt att sånt här händer så nära oss, man brukar ju bara läsa om att det händer i större städer.
Och inte för så länge sen så blev ju en kioskägare mördad här i hageby, usch det är hemskt att det har varit två stycken stora pådrag nu under så kort tid.
Vad är det för idioter egentligen och vad har man flyttat till för område kan man tycka..
Som tur var så var man inte inne i centrum under själva rånet så man slapp vittna en sådan händelse.
Den ena mannen hade tydligen pistol och avlossade två skott där inne..

/Linda

About Author

Leave a Reply