Varmt och skönt

Imorse när vi vaknade var det mulet och såg ut att bli en halvskaplig dag men nu på eftermiddagen vände det och blev sol och fint iallafall. Idag tog vi oss en promenad till Platanias och tittade lite i olika affärer och sedan åt vi lunch.
igår kväll åkte vi lokalbussen in till Chania för att titta omkring i stan och vid hamnen och för att äta middag..
många inkastare vid varje restaurang som försökte flörta in oss och äta på just deras restaurang. Tillsist var det en som var så rolig och charmade in oss på deras restaurang och huset bjöd på två flaskor vin, när vi sedan satte oss och tittade på menyn så var deras priser inte lika charmiga, och när vi väl fått in maten så var det inte mycket mat på tallriken med tanke på priserna.. Men nu vet vi att det var första och sista gången, haha..

Nu ska vi snart gå till supermarketen brevid hotellet och handla lite sedan blir det och sitta på balkongen och njuta av värmen..

/ Linda & Daniel

About Author

Leave a Reply