Snart närmar sig hemresan

Usch, vad fort tiden går när man har roligt.. På torsdag är det tyvärr dags att bege sig hemmåt till Sverige igen.
Idag hyrde Gunilla och Eine en bil så vi åkte runt lite till Rethmynon blandannat och galna som grekerna är så kör dom ju lite hur de själva vill.. Det gäller att man är uppmärksam, jag skulle aldrig våga köra bil här.
På tal om bil, det var lite skoj, bilen vi åkte med var nog inte den snabbaste de hyrde ut, bland bergen var det ju uppförsbackar och vi blir omkörda av flera stycken så Gunilla ryter till att Eine ska gasa på lite så att vi kommer fram någon gång då svarar Eine:
-Jag har ju för fan gaspedalen i botten!! haha, det var skoj, gasen i botten och bilen gick inte snabbare för det..
Vi köpte även en häftig skorpiontavla idag, vi tror att det är en riktig men den såg inte ut som en riktig, vet inte riktigt om det är en riktig eller ej, men cool var den ialla fall.

När vi kom hem så gick vi ner och svalkade oss i havet, det har varit riktigt varmt och skönt ute idag med, så vädret kan man absolut inte klaga på.. Vi kommer säkert frysa och tycka att det är kallt hemma eftersom det är så varmt och skönt här nere.

/Linda

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.