Midsommar på jobbet

Häromdagen så fick jag reda på att kocken nu är sjukskriven så att det blir jag som får jobba i köket på midsommar, ganska kul ändå för det är ju enkel mat som ska göras sillar, ägghalvor janson, prinskorvar köttbullar, omelett m.m. sedan glass och jordgubbar till efterrätt =)
Det blir trevligt Daniel ska komma ut senare så vi kan äta tillsammans innan vi beger oss hemåt till stan igen.

Idag så hade min nya bärbara dator kommit som Daniel köpt till mig, min gamla är inte så mycket bärbar längre eftersom sladden måste sitta i hela tiden, så nu är jag riktigt glad den är liten och fin =)

Igår var jag ute och körde en sväng, har blivit ett ganska långt uppehåll nu eftersom vi varit bortresta samt att det är ont om tider på trafikskolan, men det gick ganska bra nu faktiskt känns som jag börjar komma överens med bilen och att den gör som jag vill, hehe..
Nu ska vi ta oss en promenad till pizzerian magarna börjar kurra.

/L

About Author

Leave a Reply