Vad ska man skriva?

Nu när jag kollade till vår blogg så såg jag att Daniel varit duktig och skrivit lite, har tjatat på honom att det snart är hans tur att skriva och uppdatera lite så att det inte bara är jag som skriver jämt.
Fast jag måste erkänna att ingen av oss är speciellt flitiga med att skriva, det blir ganska många dagars mellanrum för det mesta.

Idag har jag städat rum på jobbet och jag måste bara säga att usch och fy hur grisiga vissa människor är, har de verkligen ingen vett innanför pannan. Om de skulle spilla ut kaffe hemma inte f*n tar de då en vit handuk och torkar upp det med som sedan är i stort sett omöjlig att få ren?, använder de även handdukar hemma efter att de varit på toaletten? Hoppar de i sina sängar så att de går sönder?
ja, jag vet inte allt vad de har för sig..
Men eftersom att de inte är hemma verkar de tro att man kan bete sig som apor på zoo. I för sig så är det barnfamiljer som övernattar hos oss och sedan går hela dagen på djurparken och när de kommer “hem” igen verkar det som djuren förvandlat dessa människor till vild djur som tror att man kan göra hur som helst.

Som tur är så är det inte många veckor kvar nu sedan börjar den mer ordentliga vardagen med konferenser och “städade” människor, tack och lov..
/L

About Author

Leave a Reply