Ny Hushållsapparat/Dammsugare

Igår kväll så fick vi hembesök av ett företag som skulle demonstrera en sorts hushållsapparat/ kombinations dammsugare.
Men innan han började visa oss denna produkt så skulle vi fylla i 25 pars namn på en lista och då skulle vi få en exklusiv vinöppnare.
(Så förlåt alla ni som fått oönskade samtal, och inte vill att de ska komma hem till er och visa vilka underverk denna maskin gör.)
Den har massa olika funktioner och man kan göra det mesta med den som man kan tänka sig att man behöver göra i hemmet. Den renar dessutom luften och samlar in allt damm som flyger omkring i hemmet utan att släppa ut dammet igen, som en vanlig dammsugare gör.
Dammsuga, tvätta golv, tvätta fönster, spola bort stopp och skit i avlopp, dammsuga bakom element, städa sängar, tvätta mattor, möbler, kläder samt så kan den stå i ett rum och den suger in alla dammpartiklar som flyger omkring och jag vet inte allt  som vi testade men väldigt bra var den och sådant strålande resultat med endast vanligt vatten.
Vi fastnade för denna produkt direkt och har nu köpt en sådan, även Daniel sa att det kanske till och med kan bli mer städande ifrån hans del så att inte bara
är jag som styr och ställer.
Det vore ju  super bra om han nu kunde göra det med för jag såg att
han tyckte det var lite kul.
Det var väldigt äckligt att se hur mycket skit som egentligen sitter ingrott i mattan även att jag hade dammsugit samma dag som de var här och jag ska inte tala om hur det såg ut när vi dammsög resår madrasserna i sängen, usch och fy så skitigt det egentligen är som man inte ser med blotta ögat. Och jag som tyckte att vi hade det väldigt rent och snyggt innan, men inte, nu har jag ju fått se hur det egentligen har sett ut..
Det är inga påsar i denna apparat utan en vatten behållare som man samlar allt skit i och sedan så häller man bara ut det i toan och spolar, så bra och miljövänligt inga mer dammsugarpåsar eller filter här hemma.

Det känns som man äntligen har köpt något vettigt och investerat pengar på en bra produkt som vi fått se själva att det fungerar och att det inte bara är försäljningssnack. Det låter som att det är för bra för att vara sant men i detta fall så är det verkligen INTE så. Det enda negativa är att den är väldigt dyr.
Men det är livstids garanti så skulle något gå sönder så ersätter de den nya delen kostnadsfritt.
/L

För att läsa mer om det besök:
proaqua.se
(för att se hur den ser ut klicka på “produkter” i menyn på vänster sida.

About Author

Leave a Reply