Juldagen

Idag åkte vi hem från Kalmar,
det var inget vidare kul att åka i plusgrader och regn.
Det blev lite vattenplaningar men Daniel körde lugnt så det kändes tryggt att han inte gasade på för att komma hem fort.
Det är lite synd att snön redan ska smälta bort. Jag hade gärna velat att kylan skulle hålla i sig och att det skulle vara snö hela januari ut. Men än är det inte för sent har vi tur så snöar det lite till så att det är ljust och fint.

Det är fint när det är vitt och kallt ute och man kan mysa in sig i stora stickade tröjor och filtar i soffan och titta på film. Det känns som att dagarna fram till nyår bara är slödagar, man ska bara njuta av ledigheten och försöka att träffa familj och vänner samt bara vara.

Efter nyår ska jag se till att sitta och plugga ordentligt med teorin,
jag har inget att skylla på, nu har jag tid och ork får jag se till att ha helt enkelt så att jag blir klar någon gång.
Jag tittade tillbaka i almanackan och det var i mars nu i år som jag tog tag i saken  och gick ner till körskolan och skrev in mig och började så det har gått alldeles får lång tid redan, så nu får jag se till att jag klarar det så även jag har körkort och kan köra.
Jag vet att jag skrivit mycket om det här med mitt körkort och hur lat jag varit och inte haft tid och så, hoppas att jag inte varit alltför tjatig och att det inte blivit för jobbigt att läsa om det. Men nu är det förhoppningsvis snart avklarat då ska jag inte skriva mer om detta.  Jag kommer självklart berätta när jag klarat upp körningen och teorin, hehe.

Nu blir det lite wii (tv-spel) spelande en stund  sen blir det sängen.
Godkväll!
/L

Leave a Reply