Våren är på väg

Det är så skönt att snön äntligen börjar smälta bort sakta men säkert,
men nu är det så mycket smält snö att det är problem att ta sig fram för det ligger stora och djupa vattenpölar överallt och några hala och isiga fläckar längs med trottoarerna.
Jag följde med grannen och lilla Rebecca till centrum häromdagen för jag skulle hjälpa till att köra barnvagnen och det var ju nästan omöjligt att ta sig fram på vissa ställen. Då blev jag riktigt förbannad på snön så jag förstår att det är svårt för alla som ska ta sig fram med barnvagnar och stackars gamlingar som försöker gå med sina rullatorer.
Och jag tyckte det var jobbigt med en kort sträcka så jag tycker synd om alla som haft problem med detta hela vintern.
Nog om det..
Idag har jag ringt frissan och beställt tid för klippning så nästa Fredag så åker det slitna bort.

Idag hade vi brandövning & teori på jobbet, vi fick prova på olika brandsläckare och så pratade vi om hur man ska förebygga bränder, hur fort en brand sprider sig och hur man ska gå till väga om olyckan är framme.
Vi fick se några korta filmklipp om olika  verkliga situationer. Det är nästan ofattbart hur snabbt det egentligen går till innan det är för sent..
Några minuter kan snabbt ställa till med en ordentligt brand.

Nu ikväll så har vi inga speciella planer, får se vad kvällen erbjuder helt enkelt.. Det blir nog Fredagsmys ialla fall.
/L

About Author

Leave a Reply