1:a Maj

Nu är det redan Maj, sommaren närmar sig med stormsteg.
Det är inte en dag för sent. Längtar efter värme och sol.
Det känns att det har blivit mildare ute och nu behöver man inte ha ulljacka på sig längre utan att  frysa.

Igår var det  Valborgsmässoafton.
Kom hem från jobbet vid 4 tiden och ser att Daniel sitter och busar med gudbarnet Rebecca. Hon börjar bli en stor tjej nu, i sommar blir hon 2 år redan.
Jag skynda mig in i duschen och gör mig iordning för vid 6 så skulle vi ner till Tommy och Karin för att äta Tacos och ha en myskväll för att sedan gå ut till navestad för att se majbrasan och lite fyverkerier.
Men kvällen började med regn och brasan fick de inte fyr på samt att fyverkerierna var inställda av miljöskäl. Så vi blev inte långvariga utan traskade hemåt ganska snart..

Idag så har vi haft besök av mina kusiner Karla och Folke från Karlstad, så det har blivit mycket bus med barn denna helg =)
Sen så var jag iväg en sväng till Hageby centrum för jag skulle handla lite grejer till jobbet imorgon. Då träffa jag på Fia och hennes mormor.

Nu ikväll så har vi tittat på travet och det blev tyvärr ingen större utdelning.
Vi lyckades pricka in 5 rätt och dubbeln. Blev några pengar i alla fall.

Snart så är det Älsklingens födelsedag, men han vill inte fylla år, han säger att han fyller gammal gubbe men som jag sa till honom:
-Man är så gammal som man känner sig.
Åldern är ju bara en siffra 😉

Nu så blir det lite mys i soffan och tv sen är det dags för mig att lägga mig så jag orkar upp 6 imorgon för att sen sätta mig på cykeln och trampa ner till resecentrum och ta bussen till jobbet..
/L

About Author

Leave a Reply