Sådär

Nu har jag precis skickat iväg några jobbansökningar.
Så nu återstår det bara att vänta och se om man får något svar eller om man blir antagen till en intervju, håller tummarna.
Nu börjar det äntligen återgå till normala arbetstider,
dagtid och inte eftermiddagar och kvällar.
Jag jobbade ju på bröllop i lördags och det paret hade verkligen tänkt på allt.
Det var så mycket fina detaljer på dukningen och så hade de ett bord med olika sorters godis i glasburkar där det stod vad de innehöll samt så hade de deras namn tryckta på sötsakerna, det var gulligt.
Har fått lite mer inspiration till vårt bröllop nu som närmar sig alltför fort, jag undrar om tiden kommer räcka till så vi inte missar all planering.
Mormor har äntligen tagit mina mått och nu så är tillverkningen av klänningen påbörjad, återstår bara för mig att bestämma detaljerna och hur jag ska få till pricken över i:et.
Jag har lite olika idéer, får se om jag kan bestämma mig för vilket det blir.
På tal om bröllops planeringen och allt runt om detta så hade jag en hemsk mardröm om detta häromnatten.
Jag och Daniel var någon timme sena, vi åkte till festlokalen innan kyrkan,
Mitt hår hade ingen riktig frisyr, klänningen var alldeleds för kort och det var riktigt hemskt. Som tur var vaknade jag till och förstod att det bara var en dröm och att vår bröllopsdag inte var förstörd.
Det börjar närma sig nu och jag har fått reda på att det blir nog ett antal gäster som kommer från Finland, vilket är trevligt eftersom vi inte räknat med så många.
/L

About Author

Leave a Reply