Sovmorgon

Idag så hade jag sovmorgon, börjar inte att jobba förens 14.
Men när man gått upp tidigt i flera veckor så vaknar man självklart tidigt.
Klockan var inte mer än några minuter över sju när jag vaknade och tänkte att jag går en  morgonpromenad med Buster så kan jag krypa ner under täcket och sova en stund till sen.
Buster fick syn på sin “tjej” Sally när vi kom ut genom ytterdörren så de busade en stund och vi gick tillsammans sen när vi kom in så lade vi oss och sov en stund till.
Klockan nio ringer Daniel och väcker mig så då går jag upp och börjar dammsuga och tvätta, har precis ätit frukost och snart ska jag ut en snabb sväng med Buster igen innan det är dax att bege sig till jobbet.

På tal om annat, är det någon som har ett bra tips på en fet salva som hjälper mot extremt torra händer? har iför sig provat olika och hittat några bra men någon salva som torkar in snabbt i hunden och så man inte känner sig kladdig?
Ne, nu ska jag sätta fart.
Ha en bra dag!
/L

About Author

Leave a Reply