Städning och Shopping

Idag så vaknade jag rätt tidigt klockan var inte mer än
halv nio när jag gick upp.
Det var bara att klä på sig och vakna till och gå ut på
morgonpromenad med Buster.
När vi kom in igen så var det dags att trimma  Buster.
Det är inte mer än 3-4 veckor sedan jag klippte honom med nu var det dags igen att få fram lite hund bakom all päls.
Det är inte klokt vad hans päls växer fort, det blir skönt sen till våren när man kan klippa honom riktigt kort igen. Men än är det  lite väl kallt att raka av honom helt och hållet.
Sen idag så har jag fortsatt med storstädningen, efter jag klippt Buster så var det ju hundhår i hela lägenheten så det var bara att dra fram dammsugaren idag igen. Och så har jag dammat och torkat alla hyllor i bokhyllan i vardagsrummet.
Imorgon funderar jag på om jag skulle ta och baka lite för omväxlings skull.

Hann även med en sväng till Hc och tänkte se om jag kunde ha tur att hitta något fint till nyår på rea. Lite tur hade jag allt, hittade ett svart linne och en ljusbrun stickad tröja som jag ska ha på mig.
När Daniel slutade jobbet så åkte vi och hämtade upp Micke för att  handla mat och tillbehör till nyårsafton.  Så nu är även det ordnat och klart.

Om man skulle ta och leta reda på några recept på nätet som jag kan baka imorgon, vet inte riktigt vad jag ska baka, men bakas ska det göras i alla fall.
Känner mig lite som en hemmafru nu när man är långledig och måste fördriva dagarna på något vettigt sätt  när min man jobbar om dagarna =)
/L

About Author

Leave a Reply