Mer snö

Idag har vi fått mer snö. Inte direkt det man önskar just nu när man börjar längta till sol och värme.
Igår fick jag vår/sommarkatalog från Ellos men det känns som om det är väldigt långt bort just nu när det fortfarande är runt 5-10 minusgrader utomhus.

Idag så började jag och Buster dagen men en långpromenad med Busters  “tjej” Sally och hennes matte. Sedan när vi kom hem så började jag rensa ut mer skräp ur skåp och lådor så idag har jag varit två vändor till soprummet. Funderar på om jag ska ge mig på källarförrådet imorgon.
Men det är så fullt med allt möjligt där nere så jag vet inte om jag har någon lust men det är väl bara ta tag i saken och se till att det blir lite rensat.
Förr eller senare måste det ju ändå göras, och det får nog bli imorgon.
/L

About Author

Leave a Reply