Söndag

I Fredags så följde jag med Daniel till Katrineholm då han hade en körning dit och sen vända hem igen. Så då blev han glad med lite sällskap istället för att köra ensam fram och tillbaka.
Senare på eftermiddagen så kom Micke och Sandra och hälsade på.
Igår Lördag så åkte vi ut till ett par kompisar som bor en bit utanför Söderköping på landet så vi tittade på travet och  sov över och Buster trivdes att springa lös i det fria. Men det börjar bli blaskigt och tråkigt ute nu när det äntligen har blivit plusgrader så hoppas nu att det inte fryser på igen utan att snön försvinner.
Så var det Söndag igen, jag har varit sugen på tacos i flera dagar nu så idag åkte  vi och handlade lite och sen så blev det tacos till middag.
Imorgon är jag ledig jobbar bara Onsdag- Fredag denna vecka.
Det har bara varit 2 arbetsdagar för min del i år men nästa vecka jobbar jag i alla fall tre dagar.
Nu blir det Söndagsmys i soffan en stund innan det är dags att sova.

/L

About Author

Leave a Reply