Ny bil

Ja just det, jag glömde berätta att igår fick jag en ny bil.

Detta kommer underlätta väldigt mycket i mitt arbete, då min gamla bil endast rymde fyra burar, medans den nya rymmer åtta (ja den är bamsestor).

Jag kan ta en snabb förklaring så att alla förstår, mina turer går oftast på fyra burar med mattor, det innebär att när jag har tagit en ren matta ifrån bilen så har jag ingen plats att lägga den skitiga på.

Men nu så har jag fyra burar med rena mattor, samt att jag har två tomma burar som jag kan lägga dom skitiga i.

(Jo jag vet att fyra plus två inte blir åtta, men jag vill ha lite tomt också som man kan lägga “extra” saker på)

Det känns skönt att veta, då det nästan halverar min “stillastående” tid, nu behöver jag inte fundera i förväg hur jag ska göra, utan nu kan jag direkt ta en ny matta i en främre bur, byta en skitig och lägga där bak.

Förut var jag tvungen att lägga skitiga mattor bredvid burarna tills någon blev tom, och då fick man lägga tillbaka, så det var rätt omständigt.

Fast en sak är jobbigt med nya bilen, jag får inte röka i den. 🙁

/D

ps. Denna bilden är tagen nere på lagret imorse, jag glömde ta bild när jag fick denna nya bilen igår. Men detta är min nya kärra som står hemma hos oss varje natt. ds.

About Author

Leave a Reply