Vilse bland alla tyger

Idag har jag varit ute hos mormor och morfar och letat bland massa tyger efter något passande till nya gardiner, det var som att gå in i en tygaffär.
Hon har samlat på sig en hel del under åren.
Hittade några fina tyger som föll i smaken som kan bli snyggt här hemma.

När det var dags att åka hem så ville inte Buster hoppa in i bilen, som vanligt när vi är på landet hos mormor och morfar eller hos svär föräldrarna  där Buster vet att han kan springa fritt så vill han gärna stanna kvar.
Det var bara att lyfta in honom i bilen. Jag fick några sura blickar men när vi kom hem och Daniel kommit hem från jobbet så blev han en  glad vovve  igen.

Nu i dagarna så har jag skickat iväg några jobbansökningar och igår några timmar senare fick jag ett samtal. Blev väldigt förvånad att de ringde så snabbt och ville att jag skulle komma på intervju redan imorgon.
Så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att jag har turen på min sida.
Ska förbereda mig och skriva ner lite frågor och funderingar hade jag tänkt.
Uppdaterar imorgon om hur det gick.
Trevlig kväll!

/L

Leave a Reply