Sammanfattning av helgen

Helgen har varit väldigt intensiv både jobb och jobb på kolonilotten.
Som jag skrev tidigare så har vi köpt lite nytt material till kollonin för att få ordning och reda, så nu i helgen har vi  röjt och slängt förstörda stolar och annat skräp, bytt tak, målat staket, satt upp en diskbänk samt så har jag rensat massa ogräs.
Vi har även hällt ut all jord som vi köpte men de fem första säckarna räckte inte långt så vi fick köpa en hel del till.  Just det, nu har vi planterat gräsmatta med så till nästa sommar hoppas jag att det blir dags att sola där 🙂
Nackdelen med gräsmattan är ju att det blir mindre plats till att odla grönsaker på men lite grönsaker blir det ändå.

Nu jobbar vi resten av veckan men till helgen blir det att pyssla och plantera som vi inte hunnit med eftersom allt annat tagit sådan tid.
/L

About Author

Leave a Reply