Regn & Åskväder

Idag när jag vaknade och tittade ut så var det mulet och grått på himlen,
inte alls något kanonväder som vi haft i flera dagar.
Men det skadar ju inte med lite regn det behövs det med.

Idag så har jag inte gjort alltför mycket, grejat lite här hemma bara.
Sen så var jag iväg och hämta en bok som Daniel beställt, Den motvillige monarken och så hade även mina B5 piller kommit.
Så nu hoppas jag att de ska hjälpa mig så jag får fin hud och slipper dessa ömma bölder och fula märken. Har provat det mesta så det känns som det här är det sista som jag provar annars vet jag inte vad jag ska göra.

Imorgon så hade jag hoppats på att jag skulle börja på det nya jobbet men så blir det tyvärr inte. Även att allt är nytt så var det något krångel och nu är det framflyttat så jag ska börja på Måndag istället. Bara att hoppas att det blir då 🙂
Tur i oturen.
Då hinner jag i alla fall spendera lite tid med Frida som kommer hem till Sverige idag och stannar hos oss i två nätter och imorgon kommer Svär- Mor & Far upp till oss med. Ska bli spännande och höra hur hon haft det och hoppas att bagaget är med hem så det inte är på villovägar som sist.

/L

About Author

Leave a Reply