Midsommarfirande

Denna helg har varit lite annorlunda mot tidigare midsommarfirande.
Det började med i Torsdags när jag var på väg hem från jobbet så ringer en gammal kompis till Daniel och det hela slutar med att han åker ner från Eskilstuna och
kommer och ska hälsa på.
Men han visste inte att vi sedan skulle ut till landet i Bränntorp och fira där med en hel drös olika människor.
Daniel har t.o.m. köpt ett tält för att vi skulle ha någonstans att sova men tur i oturen så regnade det så pass mycket att det hade inte varit ett dugg kul att sova i tält. Istället trängde vi ihop oss i deras stuga ( 9 vuxna och massa barn)

Dessutom så blev det firande på Midsommardagen, de är lite udda där och firar en dag senare men det var trevligt ändå, dans runt stång, lekar för barnen och senare på kvällen var det dans för de äldre.

När vi kom hem igen så upptäckte jag att stackars Doris hade blivit inlåst i sovrummet så hon varken har fått någon mat eller vatten. Och så hade hon stökat till det rejält, hon hade kissat på Busters säng och min sida av sängen. Katt ?!#¤%

Det har åtminstone varit riktigt skönt med långhelg, synd bara att tiden går för fort när man är ledig och imorgon är det arbetsdag igen.

/L

Leave a Reply