Händelserik helg

I fredags eftermiddag när jag kom hem var jag helt slut, så äntligen helg vilket innebär ledighet! I fredags var vi hemma och tog det relativt lugnt men vid midnatt så hör vi massa ljud utifrån och blir nyfikna och tittar ut. Till vår förvåning får vi syn på tre brandbilar och massa blåljus. Daniel ville självklart gå ut och se vad som hänt, så vi gick ut och fick syn på att det var en lägenhetsbrand. När vi sedan läste på nätet lördag morgon visade det sig att det var en 60-årig man som dött av rökskadorna och även hans hund. Det var lite obehagligt med tanke på att det var i huset mittemot oss. Sen igår var lilla Rebecca uppe en stund hos oss och hälsade på. Jag gjorde hamburgare och pomme och hon var överlycklig att vi skulle äta “mackos” ( McDonalds). Idag så tog vi en rejäl sovmorgon, sen så satte jag fart med storstädning. Nu blir det soffläge resten av kvällen och imorgon blir det en ny arbetsvecka. Blir bara fyra dagars arbete för på fredag har vi båda tagit ledigt så vi kommer iväg skapligt.

/ L

About Author

Leave a Reply