Annorlunda helg

Ja, det kan man säga. I Fredags kväll tog vi en sväng ut till mormor och morfar för att se hur långt de kommit på bastubygget. Det är en hel del kvar men det blir stort och fint 🙂 I Lördags så började jag dagen med jobb och efter det så åkte vi och tittade på cruisingen som är i slutet av Augusti varje år. Gamla vegetabilier som åker upp och ner längs hela Kungsgatan. Där så träffade vi ett tyskt par som var på semester här i Sverige, så vi pratade lite med dem. Det blev inte så långvarigt men vi såg en hel del olika bilar sen åkte vi hemåt. Idag så hade jag sett fram emot sovmorgon men nu är kroppen inställd på att gå upp tidigt så blev ingen längre sovmorgon inte. Sen nu idag så har det varit Söndagssysslor hela dagen så nu är jag helt slut. Ska inte göra något mer idag. Bara njuta.

/L

About Author

Leave a Reply