Gott nytt år!

Ja, igår var det nyårsfirande överallt och jag började med att jobba tidigt på förmiddagen för att laga nyårslunch och mat till kvällen.
Jag och Anne hade en hel del att göra, men det hela flöt på bra och vi fick en hel del beröm för vår meny och lyckades väldigt bra tillslut!
Det kunde inte gått så mycket bättre än vad det gjorde.

Och det blev en lyckad kväll för min del också, det började med att Daniel och Buster kom ut till hotellet och tanken var att vi skulle sova över eftersom jag hade räknat med att jobba sent.
Men vid 22 så tyckte de andra att jag kunde få sluta så då sa jag till Daniel att vi åker hem och firar nyår inne i stan istället.
Man sover alltid bättre i sin egna säng 🙂
Dessutom så var nästan alla rum ändå uthyrda.

Vi stannade till en sväng inne i stan hos Micke och Sandra där vi skålade in det nya året vid tolvslaget och strax efter så åkte vi hem.
Jag tycker så synd om Buster och självklart alla andra djur som är så skotträdda och bara skakar och flåsar. Han visste ju knappt vart han skulle ta vägen vid tolvslaget när det small som värst.
Men det var bara att försöka lugna ner honom så gott det gick och nu är förhoppningsvis alla raketer och bomber uppskjutna, så alla djur kan bli normala igen.

Hoppas att ni alla har haft ett trevligt nyårsfirande
och nu ser vi framåt.

Nytt år, nya möjligheter! 😀

/L

About Author

Leave a Reply