Vart tog helgen vägen?

Det är redan Söndag igen och den här helgen har bara susat förbi.
Har iför sig stått på loppis både Lördag & Söndag nästan hela dagen så det är inte konstigt att tiden rinner iväg fort.

För att ge en snabb uppdatering om mina intervjuer.
Jag har ännu inte fått något besked om jobb men det ser lovande ut eftersom att de sa till mig att jag förmodligen kommer få ett jobb rätt omgående. Sen så gick jag och två till vidare till en andra intervju på ett annat ställe. Plus att jag kanske kommer få jobba på olika event och aktiviteter som äger rum lite då och då.
Jag hoppas verkligen att jag får ett jobb snart, har redan tröttnat på att vara hemma om dagarna.
Sen så har jag kommit på ide´n om att jag ska baka, så nu väntar jag på att det ska strömma in beställningar på smörgåstårtor, tårtor och andra kakor och bakverk 🙂

Nu blir det söndagsmys vilket innebär liggläge i soffan och gotta sig med massa sötsaker 🙂

/L

About Author

Leave a Reply