Snart helg

Ja, snart är det helg igen.
Ska bli skönt med sovmorgon och passa på att vila upp sig och ladda om batterierna.
Jag har inte så långa arbetsdagar, men restiden gör att man blir trött och seg ändå.

Vad helgen har att erbjuda återstår att se.
Vi har inte planerat något speciellt, så vi får se vad det blir.
Jag hoppas att jag kanske får sålt några av prylarna jag lagt ut på en loppis sida på nätet, nu ska det vårstädas på riktigt 🙂
Och nästa helg så har jag tänkt att stå på loppis igen.
Har tagit några helgers uppehåll, men det börjar bli dags att stå igen. Det är rätt kul så länge folk köper, sen så har jag tänkt baka igen, det var populärt fast det finns tanter som säljer bakverk som bakat i åratal. Men det var kul att de föredrog mina bakverk istället för deras.

Dags att klämma i sig en banan, är konstant hungrig och sötsugen 🙂

/L

About Author

Leave a Reply