Åter vardag

Efter några lediga dagar är det åter dags för vardagen igen.
Idag hade vi det relativt lugnt på lunchen, det kan bero på att många har tagit ledigt eftersom skolbarnen har påsklov.
Men det var skönt med en mjukstart igen efter att man varit ledig i några dagar.

Nu idag så har jag bokat loppisbord till helgen. Tack G och E för alla saker som jag fick, vi får hoppas att det kan bli några kronor sen så ringde min morbror i Söndags och sa att de tömt husvagnen på grejer så jag får åka ut till dem någon dag i veckan och hämta mer.
Så nu till helgen har jag massa prylar, hoppas bara att folk kommer och fyndar och att jag får sålt allt.
Men ska även baka lite så då vet jag att jag får sålt
lite i alla fall 😉 Nu har de vant sig vid mina bakverk så kommer jag utan blir de nog besvikna.

/L

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.