Födelsedagsfirande

Igår eftermiddag så var vi iväg och firade Sandra som fyllde 20 förra veckan.
Det bjöds på smörgåstårta vilket man inte äter alltför ofta, så det var riktigt gott 🙂
Det tyckte nog Buster också som lyckades tigga till sig lite han med.

Sen så fick vi presenter till bebisen av mamma som hon handlat i Finland när de var på semester. Så nu har vi kläder i lite större storlekar med.

Idag har det varit lagom mycket jobb, men igår kändes det som om halva Valdemarsvik åt lunch hos oss, så igår kväll var jag helt slut.

I morgon är det äntligen Fredag igen och om det inte regnar alltför mycket på Lördag så har jag bestämt mig för att stå på loppis, det är tur att man har en snäll svärmor som rensat och skänkt saker så jag har lite mer prylar att sälja nu. Allt som vi hade är redan slut, men tar jag mig en ordentlig rensning igen så hittar jag nog lite mer prylar som vi inte har någon användning av eller kommer sakna.
Det är alltid roligt att bli av med gammalt och köpa nytt istället 🙂

/L

About Author

Leave a Reply