Full fart

Nu börjar jag äntligen att återhämta mig, och jag blir lätt rastlös och vill gärna greja hela tiden. Det är så mycket jag planerar att göra här hemma så idag när jag kände att jag hade ork så passade jag på att rensa lite i garderoben, plocka med tvätt och tvättade en maskin tvätt och så har jag varit ute med Buster två gånger.
Så nu börjar jag känna igen mig själv igen. Jag vet att jag ska ta det lugnt och vila, alla tjatar på mig men efter några dagar så är det inte så roligt att bara glo i taket i stort sett.

Idag på förmiddagen så hade vi besök med, det blev en snabbvisit av Leon, Pernilla, Eva och så Busters kompis Sally. De var så nyfikna och ville gärna se lilla Adina.
Men hon är inte speciellt social, hon bara sover och sover. Och så fick Adina ett rosa bäddset och mer kläder 🙂 Samt att vi köpte lite mer kläder i Lördags så nu tror jag att vi ska lugna oss lite. Har hur mycket som helst. Vi får hoppas att hon hinner använda allt mer än en gång innan hon vuxit ur kläderna. Iför sig så är ju inte allt smått, men hon har kläder i ett par eller tre månader framöver nu.

Sen idag så har jag filat hennes naglar med, hon hade så långa redan när hon föddes samt att hon har rivmärken i ansiktet så det var dags.
Det blir mycket bebisbloggande nu, men det är så dagarna ser ut för vår del 🙂

/L

About Author

Leave a Reply