Matglad tjej

Nu såg jag att vi inte skrivit på två dagar, det är så mycket om dagarna att man inte hinner med att blogga varje dag. Adina börjar att vara vaken lite mer nu, förut så somna hon om nästan direkt efter att hon fått i sig mat. Och på tal om mat, det är en liten matglad tjej vi har, hon äter jätte bra.

Igår så var det trav igen, men nu så hade varken Adina eller vi turen på vår sida så det blev ingen vinst för någon av oss. Det var nog bara nybörjartur när hon vann förra helgen.
Sen så var hela familjen på långpromenad igår kväll. Det var så varmt och skönt ute så vi passade på att gå ut och röra på oss en stund, blev en kort visit hos Jack och Mimmi innan vi vände och gick hem igen.
Hoppas att det var en trevlig kräftskiva igår, tyvärr så kunde vi inte komma ner men vid nästa sammankomst så åker vi neråt 🙂

Nu i helgen så  är det gårdsloppis nere på innergården. Men igår var det så kallt och mulet på förmiddagen så jag ville inte chansa och bära ner massa saker ifall att det skulle börja regna. Men idag ser vädret ut att vara lite mer stabilt så det är inte omöjligt att jag går ner en sväng och hoppas att jag får sålt lite grejer. Vi behöver mer plats här hemma nu eftersom det är mer och mer bebissaker som vi behöver utrymme för 🙂

Hoppas ni haft en trevlig helg, och tar vara på de sista soliga sommardagarna!
Snart är det ju höst igen.

/L

Leave a Reply