Förkylningstider

Nu har det blivit lite dåligt med uppdatering igen.
Nu har vi ju varit några dagar nere i Halltorp och då brukar vi inte vara så aktiva på bloggen tyvärr.
Men en kort sammanfattning av vad vi haft för oss förutom att njuta av lantluften 🙂

I Lördags så blev Adina en månad gammal så då hade vi lite “kalas” för henne. Sedan har vi varit inne i Kalmar på Ikea och shoppat samt så har Daniel haft en del att göra så han har inte varit sysslolös.
(Man måste ju passa på att hjälpa till när man är hemma)
Jag har mest latat mig samt tagit hand om Adina.
Så jag tror nog att det är därför jag åkt på en rejäl förkylning nu.
Min kropp är inte van vid att ta det lugnt helt enkelt.
Sen så stannade vi en dag till, vi hade egentligen tänkt att åka hemåt till stan idag men det fick bli en dag till när vi ändå är så sällan här nere, samt att jag skulle få en dag till att kurera mig.

/L

About Author

Leave a Reply