Shopping

Igår eftermiddag så åkte jag och Adina iväg med Pia för att shoppa lite.
Jag hade nämligen lovat henne att hjälpa till med transport så att hon kunde få handla lite innan det är dags för henne att få bebis.
Men det höll på att inte bli någon shoppingrunda igår.
Bebisen har nämligen “åkt ner” så pass mycket att när hon var på kontroll igår så skickade de upp henne till förlossningen för att barnmorskan var så orolig. Men det är inte dags än, hon trivs tydligen bra med att ligga lågt och är redo när det väl är dags.

Idag blev det ingen sovmorgon utan Adina tyckte att vi skulle upp strax innan åtta som vanligt. Men efter att hon fått på sig kläder och ren blöja så passa det visst bra för fröken att somna om. Men då var ju mamma och pappa klarvakna så det blev ingen mer sömn för vår del.
Men det positiva i det hela är ju att man hinner med så mycket mer.
🙂

Trevlig Lördag!

/L

About Author

Leave a Reply