Nu är det vinter

Helgen rusade förbi väldigt fort, i Fredags var vi iväg en stund hos Fia, Adde och Ian och i Lördags så åkte vi hem till Micke och Sandra.
Moa och Freja tyckte det var kul att ta hand om Adina och hon var lika glad och pratglad som vanligt. Jag passade på att njuta lite men när jag slappnade av så höll jag på och somna i deras soffa istället.
Vi blev bjudna på Tacos och jätte goda dumle cupcakes som Sandra bakade, jag ska baka dessa själv någon dag snart tror jag 🙂

Idag är det redan Måndag igen, Daniel jobbade och jag och Adina har fortsatt med julpyntandet och gardinbytet här hemma samt så var vi iväg och besiktade bilen. Den gick igenom helt felfritt, så det var riktigt skönt.

Idag har Adina fått paket ifrån Italien, det var en tjej som så gärna ville skicka en present till A så idag kom den en söt liten nalle till henne och ett julkort till mig och Daniel.
Nu är det vinter både på bloggen och utomhus. Idag har vi haft -12 grader.
Det bet ordentligt i kinderna när vi var ute på morgonpromenaden i morse.

Nu har vi precis ätit lasagne till middag och A somnade, hoppas hon inte somnat för natten bara, för i såfall blir det en riktigt tidig morgon imorgon.

/L

 

About Author

Leave a Reply