Bilstädning

Idag efter att Buster fått sin morgonpromenad och att jag fått i mig lite frukost samt att Adina ätit lite så gjorde vi oss redo för att åka ut till mormor för att städa ur bilen.
Efter att de bytt bakrutan så hade de ju knappt dammsugit upp något glas alls. Snarare så hade de  dragit några snabba drag och sen tänkt att det får räcka så.

Så när vi kom ut till mormor var det bara att börja skotta undan lite snö och sedan lägga ut en matta att ställa dammsugaren på. Undrar om någon granne var hemma och såg att det skulle städas i bilen mitt i vintern, kan tänka mig att det såg lite roligt ut att göra det bland all snö 🙂
Men nu är det i stort sett glasfritt. Får se om man kanske behöver en kraftigare dammsugare så verkligen allt kommer bort, får bli ett besök på OK och dra några drag med deras dammsugare som är tänkt att ha till bilen.

När vi kom hem i eftermiddags så var A helt slut, hon har haft många diskussioner med gammelmormor och jag kan tänka mig att även gammelmormor var slut efter vårt besök.
Så nu ligger hon och sover, hoppas bara att hon somnar ikväll och att det inte blir svårt att söva henne senare eftersom det blev sen middagstupplur.

Fördel för min del då jag kan passa på att göra lite annat 🙂

/L

About Author

Leave a Reply