Full fart

Idag så började jag, A och B dagen med en långpromenad.
Men det var inte det lättaste att ta sig framåt. Gatorna ute är glashala och som tur var hade jag stöd av barnvagnen annars hade jag nog åkt på rumpan ett antal gånger. Stackars Buster halkade till ett par gånger men han verkade inte bry sig så mycket utan skuttade glatt vidare.

Sen när vi kom in och vi ätit frukost så satte jag fart, A var nöjd i babygymmet och jag satte fart med städningen här hemma.
När hon legat där nöjd ett tag så började hon tillslut bli trött och då var det paus i städningen för min del (skönt) och matdags.
Sen tänkte jag att jag provar att söva henne i sin egna säng och kors i taket det tog inte lång stund innan hon somnade. Så nu har hon snart sovit middag i två timmar och jag har för en gångs skull hunnit med det jag skulle få gjort plus lite till 🙂

/L

About Author

Leave a Reply