Vart tog dagen vägen?

Ja, vart tog denna dagen vägen egentligen?
Tycker att tiden bara har sprungit iväg och knappt ingenting har jag hunnit med.
Bara matat och roat Adina som varit smågnällig idag. Kanske är någon tand på väg så hon är lite kinkig för det.
En stund så var inget bra, men nu så sover hon så sött. Och jag hoppas att hon kan sova en stund så jag får återhämta mig lite jag med.

Sen så är det nog på tiden att “städa” bort julen här på bloggen.
Det var ju ett tag sen, får be Daniel ordna det så jag inte förstör hela sidan.

Vad det har snöat nu igen! Ska det inte räcka med all snö?! Ett tag så verkade det ju som om våren skulle komma eftersom det smällt bort och började bli lite behagligare temperatur ute men så vände det och blev vinter igen.
Men man ska nog inte räkna med att våren kommer än, det kommer säkert vara snö och kallt fram till Mars/April om det ska fortsätta snöa och kylan håller i sig. Vi får se helt enkelt, förr eller senare så ska det ju bli vår 🙂

/L

About Author

Leave a Reply