Sammanfattning av helgen

Det började i Fredags morse med att jag fick sätta väckning för att hinna gå promenad med Buster innan jag skulle vara barnvakt till två stycken.
Det hade kört ihop sig så de hade ingen som kunde ställa upp i några timmar medans deras mamma skulle till skolan.
Så självklart ställde jag upp.
Det var fullt upp. Som tur var så var Adina nöjd och på bra humör även att hon var lite snorig och hostade, Alex tittade mest på barnprogram i soffan medans jag försökte trösta Linnéa som var ledsen och bara tjata på mamma. Men efter ungefär en timme så släppte det och det gick hur bra som helst. Men nu har jag verkligen fått känna på hur det är med flera barn samtidigt, jag säger det igen, här blir det inte fler.
Det är ju fullt upp med bara en.  Men lånebarn funkar bra någon gång ibland 🙂

Sen i Lördags var vi en stund hos Jimmy, Pia och lilla Amelia. Men det blev inte så långvarigt innan vi gick hem igen. Det var nog även i Lördags som det var rekordkallt
för denna vinter. -15 grader, det bet rejält i kinderna. Sen i Söndags när det “bara” var -4 grader så kändes det som plusgrader i jämnförelse.

Igår Söndag så åkte jag och Adina ut till mormor en stund och även mamma fick träffa Adina. Det var ett tag sen nu. Men eftersom A är snorig och hostar så var hon mest gnällig och ingenting var bra så tillslut satte jag henne i bilen och så åkte vi hem istället, och då somnade hon. Jag hoppas att det inte är något allvarligt hon åkt på med tanke på att det är något virus som cirkulerar nu utan att det bara är en vanlig förkylning.
Så idag på morgonen fick jag ringa och ställa in besöket på Bvc.
Egentligen skulle hon vaccinerat sig idag men vi får skjuta upp det tills hon är frisk igen.

/L

About Author

Leave a Reply