6 månader

Idag blir vår lilla prinsessa hela halvåret.
Det går ju för fort det här!
Hon ålar sig fram och är på god väg att börja krypa snart. Och igår så fick hon post.
Det var lite prover på välling och gröt. Självklart fick hon provsmaka båda två igår och det var omtyckt, så idag åkte vi och handlade på Maxi och då köpte vi mer samt nya nappar och en napphållare så hon inte slarvar bort sina nya nappar.

Idag har vi hunnit med en hel del. Handlat mat, bakat, tvättat, diskat och även en sväng med dammsugaren. A ligger och sover middag nu och har sovit i snart två timmar så snart får vi hoppas att hon vaknar.
Jag har ju hunnit med det som jag ville få gjort så nu vill jag busa med A.
Och på tal om att vakna, nu vaknade hon.
Trevlig Fredag och helg!

/L

 

Adina_6_manader

About Author

Leave a Reply