Alla hjärtans dag

Idag har det gjorts en hel del än vad som normalt brukar hinnas med.
Kanske beror på att vi startade dagen vid kvart i 6 imorse.
Först fick Adina frukost sen gav vi oss ut på en långpromenad med Buster.
Väl inne igen vad det frukost för min del och gröt till lilla A sen så satte vi fart med att baka morotskakemuffins och gjorde alla hjärtans dag presenter av det till grannen, mormor och till Pernilla och Leon. Självklart sparade jag några till oss med. Mitt i bakandet så tog ju muffinsformarna slut så då kom jag på idén att smörja in en form och sen ha kokos i istället för ströbröd. Jag var lite fundersam men det blev riktigt gott, det rekomenderas om ni bakar morotskaka någon gång 🙂
Efter bakningen så tog vi en promenad till centrum och handlade lite sen hemma igen så var det dags att hänga lite tvätt mitt i allt.
Och sen ringde det på dörren. Då var det lilla Rebecca som kom och lämnade en alla hjärtans dag present till oss, bara för att jag hade bakat lite till dom.

Sen idag på eftermiddagen var vi på 6månaders kontroll och läkaren kollade allt som sist och Adina fick beröm för att allt såg så jätte fint ut. Samt att hon är så glad och nöjd och nyfiken på allt. Det är klart allt är bra hon har ju två underbara föräldrar 🙂

Sen idag när Daniel kom hem ifrån jobbet så överraskade han mig rejält.
Jag fick fina rosor, godis och en söt liten nalle 🙂
Han kan när han vill.

Sen så hörde äntligen en tjej av sig som hade handlat barnkläder av mig för flera dagar sen.Så då var det att springa ner och möta henne och sen sätta fart med middagen.
Så nu känns det som om jag gjort mitt för idag.
Det är tur att det snart är läggdags så man får vila sig lite.
Hoppas att ni har haft en bra dag!
Jag har haft en helt underbar dag, är lite halv trött nu bara.
Nu blir det lite mys i soffan, disken får allt vänta tills imorgon.

/L

 

Linda_rosor

Adina_rosett

About Author

Leave a Reply