Middag och trav

Igår så kom Fia, Adde och Ian på besök till oss. Daniel och Adde lagade den berömda kasslergrytan och sedan tittade vi på travet ihop. Dessvärre hade ingen av oss turen på sin sida så inga vinster denna helg heller.
Men trevligt hade vi ialla fall.
Igår så tog Adina riktiga krypsteg och hasade sig inte fram alls. Så nu har hon lärt sig hur det egentligen ska gå till.
Sen så tar hon tag i ryggstödet i soffan och ställer sig upp helt själv, så snart kommer hon nog att börja gå också. Hon är snabb och nu även lite febrig och gnällig. Misstänker att det är tänder på gång, hoppas det för det är inget roligt att se henne ha det så besvärligt. Allt hon får tag i ska det gnagas på ordentligt.
Och det borde väl dyka upp något litet riskorn nu då hon dreglat sedan hon var 3 månader.
Återstår att se, jag känner varje dag i hennes mun, men det har inte blivit vassare än.

/L

2013-03-23_Daniel_lagar_mat

About Author

Leave a Reply