Förberedelser

Det är en hel del att tänka på och som ska packas nu när vi ska åka ner till Kalmar över påsk.
Och eftersom Adina nu vaknar redan vid 6 tiden varje morgon så innebär det att man hinner med en hel del på förmiddagen, vilket iför sig är ganska bra trots allt. Men när man väl ligger i sängen så tar det emot innan man får bita ihop och stiga upp eftersom hon är klarvaken och vill ha frukost.

Nu har vi hunnit med en långpromenad med Buster, en sväng till Willys samt att jag har packat lite av Adinas och Busters saker så det inte blir allt på en gång och förhoppningsvis att vi inte glömmer hälften imorgon bitti.
Men det brukar sluta med att vi har med för mycket med oss ändå, men bättre med för mycket än för lite packning så man är på den säkra sidan. 🙂

Nu så har A snart sovit i två timmar så kan tänka mig att hon kommer att vakna snart så nu har jag inte tid att sitta och lata mig vid datorn, dags att förbereda hennes lunch.

/L

About Author

Leave a Reply