Förkylningstider, igen

Ja, som ni märkt så är det nästan en vecka sedan det blev något inlägg här.
Men nu har vi åkt på förkylning igen, både jag och Adina hostar och snorar ikapp här hemma. Verkar som Daniel har lyckats klara sig.
Idag är A helt slut. Hon sov ifrån 7-9.30 och sedan så var hon knappt vaken i två timmar innan hon somnade om igen, återstår att se hur länge som hon sover denna gång. Jag skulle egentligen passa på att vila lite jag också, men nu när man varit dålig så har det inte blivit så mycket gjort och jag har hur mycket mail och undersökningar som helst som jag måste gå igenom.

Valborg och 1:a Maj firande blev det inget heller för våran del.
Vi skulle gått iväg och tittat på brasan med grannarna men jag kände mig hängig och frusen och tur att vi inte gick iväg för jag somnade nog runt halv åtta den kvällen.
Det hade ändå varit kallt, blåsigt och regnigt så det var tur vi var hemma i värmen.
Men 1:a Maj när alla bilar, motorcyklar och karuseller var så var det riktigt soligt och fint väder. När jag tittade ut så såg man barnen vara sommarklädda medan jag hade dubbla tröjor och filt på mig och frös ändå.
Nu börjar jag känna mig lite bättre och tur är väl det för på Söndag så ska jag och Karin stå på loppis. Och det var inte igår. Sist jag stod så var det på Adinas 4månaders-dag.
Så nu hoppas jag att även den retliga hostan försvinner.

/L

About Author

Leave a Reply