Äntligen lite värme!

Bättre sent än aldrig som man brukar säga.
Äntligen har värmen kommit och det är mer behagligt att vistas utomhus igen.
Så nu är vantar, mössor och halsdukar bortplockat och förhoppningsvis slipper man ta fram det förens hösten kommer igen.
I Fredags var det kanonväder så på förmiddagen passade vi på att ta med oss lite picknick och filtar och så satte vi oss ute på gröngräset tillsammans med Eva, Pernilla, Leon och Sally.
Adina var still en kort stund på filten, men en var det mer spännande att krypa runt och provsmaka allt hon hittade. Blommor, löv och gräs fick man plocka bort från hennes mun.
Sen så var hon ju nyfiken när Leon gick omkring och skulle se vad han hade för sig.

I Lördags var vi flitiga. Eftersom även Lördagen erbjöd soligt väder så bestämde vi oss för att ta en promenad. Det blev en sväng ner till kolonilotten för att titta till hur det såg ut där. Vi har ju inte varit där på jag vet inte hur länge. Så nu satte vi upp en skylt att lotten är till salu och förhoppningsvis får vi den såld snart.
Man har ju varken tid eller ork över att vara där nere, tiden räcker ju inte till här hemma.
Och vi ska nog inte gå in på hur mycket ogräs och igenvuxet det var där. Vi vände ganska snabbt och fortsatte vår promenad istället.
Det blev en sväng bort till utkiket som det heter och sen gick vi igenom Vrinneviskogen och sen hem.  Jag vet inte hur många kilometer det var men 90 minuter var vi ute och traskade i värmen.
Senare på eftermiddagen efter travet så var det läggdags för A och vi passade på att njuta av värmen på balkongen och blev även filmtittande där ute.
Det blev en riktig familje-mys helg denna helg, bara vi, eller ja i Söndags eftermiddag så kom gudmor Fia på besök en stund. Men hon är ju gudmor så det blir ju lite som familjemedlem ändå. 🙂

Hoppas ni också har haft en härlig helg med sol och vårvärme!

/L

 

Balkongmys

Adina_Matdags

About Author

Leave a Reply