Tupperware

Igår (Söndag) eftermiddag så var det dags för Tupperware demonstrationen hemma hos oss. Eftersom det blev bestämt med så kort varsel så blev vi inte så många som kunde komma.
Men jag blev ändå nöjd då de som kom köpte samt så blev det lite beställningar utifrån så jag lyckades komma upp i den nivån jag önskade. Så nu kommer jag få en smart gryta kan man säga där man kan tillaga all sorts mat i.
Det sköter sig självt och är färdigt när det börjar lukta mat, toppen när man inte alltid har tid att stå länge i köket.
Stort tack alla ni som beställde!
Förhoppningsvis ska det bli en visning snart igen, för de har ju mycket bra produkter, lite skillnad mot sortimentet förr då det mest var plastbyttor. Nu är det mer vardagliga smarta saker. Och så hoppas jag på mer folk som kan komma.

Idag har jag även varit och hämtat ut Adinas paket, hon blev utvald att prova på olika fruktsmothies samt så ska de delas ut så andra får prova och tala om vad de tycker.
Riktigt skoj, jag som sällan har turen på min sida att bli utvald som testperson 🙂

Nu är det dags för kvällspromenaden med Buster sen blir det dusch och säng.
Natti natt.

/L

About Author

Leave a Reply